Marelli IAW 1AF .16
Re: Marelli IAW 1AF .16
- czekam na wersję 2.8 i na poprawiona Proxy alignment.
- aby mu tylko nie hackowali tej wersji, bo nastepne bedą opóznione.
- aby mu tylko nie hackowali tej wersji, bo nastepne bedą opóznione.
Ja mam pytanie z innej beczki. Na forum znalazłem info, że w Pandzie można użyć PROXI z Punto FL. Czy ktoś może to potwierdzić?
Nie mogę potwierdzić, ale co Ci szkodzi skoro już i tak mruga Ci przebieg?Zwierzak wrote:Ja mam pytanie z innej beczki. Na forum znalazłem info, że w Pandzie można użyć PROXI z Punto FL. Czy ktoś może to potwierdzić?
Pozdrawiam BAS
If we all are talking in english I suppose that will be usefull for everyone of us.
Good luck
Good luck
We went into the Polish language because all we are Polish(except you) .mattydr67 wrote:If we all are talking in english I suppose that will be usefull for everyone of us.
Good luck
We talked about:
- when the title ecu will be supported,
- If and when you will be able to add keys (not only remote function, also immo)
- about the creation of the Polish-language part of this board.
BAS
Nie możesz potwierdzić,że działa bo nie próbowałeś czy nie działa bo nie działa czy działa ale oficjanie nie jest wspierane?bas wrote: Nie mogę potwierdzić, ale co Ci szkodzi skoro już i tak mruga Ci przebieg
Kwestia jest taka, że żeby to sprawdzić musiałbym się upgradować do pełnej wersji, więc wpierw chciałbym wiedzieć czy działa?
Pozdrawiam
Kinias wrote:Nie możesz potwierdzić,że działa bo nie próbowałeś czy nie działa bo nie działa czy działa ale oficjanie nie jest wspierane?
Bo nie próbowałem Nie mam Pandy.
W której części Polski mieszkasz?Kinias wrote: Kwestia jest taka, że żeby to sprawdzić musiałbym się upgradować do pełnej wersji, więc wpierw chciałbym wiedzieć czy działa?
Pozdrawiam BAS
kujawsko-pomorskie
Stawiska/Orle/Topólka jak masz daleko?Kinias wrote:kujawsko-pomorskie
Mam działkę w Stawiskach, będę od niedzieli przez kilka dni, mogę zabrać Elm'a i laptopa.
Pozdrawiam BAS
Około 70 KM Odezwę się jeszcze jak co na priv na AK i ustalimy szczegóły, bo prawdopodobnie nie bedzie mnie na miejscu niestety ...
PS Do kiedy mam czas żeby napisać żebyś zabrał sprzęt?
PS Do kiedy mam czas żeby napisać żebyś zabrał sprzęt?