Kedves Tagok!
Most regisztráltam és nem találtam magyar közösséget, és mivel én nem tudok elég jól angolukl, ezért gondoltam létrehozok egy topicot magunknak.
Nekem egy Fiat Scudo 2.0 JTD EL Furgon tipusú családi autóm van.
Most éppen nem tudom elindítani. Csak forgatja az önindító, a kijelzőn minden a megszokot, de meg se röffen.
Ezért vettem egy ELM327 rendszerű kínai OBD scennert, hogy lássam, milyen hibát regisztrál az ECU.
Eddig sajnos nem is tudtam csatlakozni a vezérlőegységhez, mert az olcsó kütyü más csatlakozásokat/protokollt használt. (a haverom kocsijában működik)
Ezért vettem egy kicsit drágábbat 4500-ért, amit már rendes dobozban küldtek (ICar) Ez már tud kommunikálni az autómmal, de nem keletkeznek hibakódok az indításkor, így nem látom mivel lehet a baj, merre keresgéljek.
Ha tud valaki hozzászólni, nagyon megköszönném!
MAcs
Hungarian forum
-
Re: Hungarian forum
Szia Macs,
nagyon jól tetted, hogy csináltál egy magyar topicot, bár kétlem, hogy sokan lennénk itt
Ha nincs hibakódod akkor szerintem nem elektromos jellegű a problémád, bár nem tudom megoldódott-e esetleg azóta?
nagyon jól tetted, hogy csináltál egy magyar topicot, bár kétlem, hogy sokan lennénk itt
Ha nincs hibakódod akkor szerintem nem elektromos jellegű a problémád, bár nem tudom megoldódott-e esetleg azóta?
Re: Hungarian forum
Szia!
Üdv kedves honfitársaim..,bár nem tolongunk itt úgy látom..úgy tudom a scudo motor dianosztikát nem támogatja a multiecusca progi ..,mert az auto inkább Peuge ..,pl Diagbox-PP2000 progi kezeli.., Obd2 szinten motordiaghoz...(.kb 2004 utániaknál ) ,a Torque Pro korrekten müködik androidon..,Elm 327Usb vagy Bluetoothon.., ez kipróbálva..,
Üdv. Lezli
Üdv kedves honfitársaim..,bár nem tolongunk itt úgy látom..úgy tudom a scudo motor dianosztikát nem támogatja a multiecusca progi ..,mert az auto inkább Peuge ..,pl Diagbox-PP2000 progi kezeli.., Obd2 szinten motordiaghoz...(.kb 2004 utániaknál ) ,a Torque Pro korrekten müködik androidon..,Elm 327Usb vagy Bluetoothon.., ez kipróbálva..,
Üdv. Lezli